Händer i huset

Vecka 28

Måndag 9/7
Arbetsinriktad dag


Tisdag 10/7
Arbetsinriktad dag
(Sista dag att anmäla sig till torsdagsutflykten 12/7!)

 

Onsdag 11/7
Arbetsinriktad dag

 

Torsdag 12/7
9:30 Dagsutflykt till Minitaure Kingdom och Hjälmare Docka

 

Fredag 13/7
Arbetsinriktad dag
(Sista dag att anmäla sig till tisdagsutflykten 17/7!)

 

Vecka 29

Måndag 16/7
10:00 Ansökningsgrupp

 

Tisdag 17/7
Dagsutflykt: Bad vid Vitsand i Tiveden

 

Onsdag 18/7
Arbetsinriktad dag

 

Torsdag 19/7
Arbetsinriktad dag

 

Fredag 20/7
Arbetsinriktad dag

Anslagstavla

Våra aktiviteter här på anslagstavlan gäller enbart aktiva medlemmar, studerande samt medlemmar i praktik/arbete.

Miniature kingdom

Torsdagsutflykt den 12 Juli

 

Besöker vi Miniature Kingdom en modelljärnväg i Kungsör. Sedan åker vi till Hjälmare Docka där det finns ett besökscentrum som har en permanent utställning. Samt bad vid Kvarnsjön alldeles bredvid för den som vill.

 

Anmäl dig till en handledare med 75:- i kostnad till entrén och en matkupong om du vill ha matsäck från huset senast den 10 Juli. Glöm inte badkläder och handduk.

 

Du gör själv din egen matsäck innan vi åker. Annars tar du med egen matsäck.

Vi åker från huset kl.09.30 så var här senast kl.09.00 så hjälps vi åt med kaffebryggning m.m.

Vi är tillbaka till Fontänhuset senast kl.16.00.

 

Reservation för ändringar och aktiviteten gäller endast aktiva medlemmar.

Sjötorp

Torsdagsutflykt 28/6   
 Sjötorp-Töreboda på cykel efter Göta Kanal eller åk med i bussen och gör lite olika stopp efter vägen t.ex Lyrestad, Norrqvarn, Hajstorp och slutmålet Töreboda med Mandys Dine´r (som du bekostar själv).  Det finns möjlighet till ett dopp om vädret tillåter och tiden.  Glöm inte badkläder och handduk om du vill bada.
Anmäl dig till en handledare senast 25/6 med 100:- om du vill cykla. Du måste även anmäla dig om du vill äta på Mandys Diner som du får bekosta själv, så vi kan boka bord till alla hungriga hamburger fantaster.
Vill du ha matsäck från huset lämnar du en matkupong när du anmäler dig. Du gör din egen matsäck innan vi åker. Annars tar du med egen matsäck som du får förtära utanför restaurangen.
Vi åker från huset kl: 08.45  så var här senast kl.08.15 så hjälps vi åt med kaffebryggning m.m. Beräknad hemkomst ca 16.00.
Reservation för ändringar och aktiviteten gäller endast aktiva medlemmar.
Tänk på att alkohol och droger inte är tillåtet på våra resor/aktiviteter, med droger menas preparat som används i berusningssyfte och inte skrivs ut av läkare för att användas i medicinskt syfte.

Knallagruva

Torsdagsutflykt den 5 Juli.
Här får du den fantastiska möjligheten att åka ner 200m under jord vid Knalla gruva och gå en spännande guidning med erfarna bergsmän. kl.10.00 turen tar ca 1 timme. Det finns endast 10 biljetter. Om det är badväder så kanske ett dopp kan passa om intresse finns vid Zinkgruvan/Åmmeberg/ Askersund badplats på hemvägen eller en glass i Askersunds hamn. Anmäl dig till en handledare senast den 20/6  med 100 kr till den guidade turen samt en matkupong om du vill ha matsäck från huset. Du gör själv din egen matsäck innan vi åker. Annars tar du med egen matsäck. Vi åker kl:8.30 så var här senast kl:8:00 så hjälps vi åt med kaffebryggning m.m. Åter till Fontänhuset ca kl. 16.00. 
                
 
 Reservation för ändringar och aktiviteten gäller endast aktiva medlemmar.
Tänk på att alkohol och droger inte är tillåtet på våra resor/aktiviteter,
med droger menas preparat som används i berusningssyfte och inte skrivits ut av läkare för att användas i medicinskt syfte.